opc_loader

Armband schakel zilver 5mm rond brede rand met afdruk en steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
224,00

Lengte armband:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De zilveren schakel armband heeft een breedte van 5mm en is voorzien van een rondje van 14mm tussen de schakels. Het rondje is voorzien van een brede rand en met verdiepte afdruk aan de voorzijde. U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. Op de afdruk wordt een steentje van 1,5mm in pavé zetting geplaatst. U heeft de keuze uit diverse steentjes. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De armband is verkrijgbaar in diverse lengtes en afwerkingen (mat of glanzend).
De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 2cm

De levertijd is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: