opc_loader

Armband slaaf slag RVS met afdruk en steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
114,00

Lengte armband:

Steen:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De edelstalen slaven armband in slag model wordt voorzien van een afdruk aan een kant van de buitenzijde. U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. De armband wordt voorzien van een wit steentje. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De armband is voorzien van een scharnier en klemslot. Aan de binnenzijde kunt u de armband laten graveren met een naam, datum of tekst in een sierlijke of standaard lettertype.
 
Voor de afwerking kunt u kiezen uit glanzend, mat of half glanzend/half mat. De armband is verkrijgbaar in maten:
binnenmaat 58 x 50mm (lengte 17cm), dikte 2.7mm; breedte 6mm.
binnenmaat 62 x 53mm (lengte 18.25cm), dikte 2.7mm; breedte 8mm.

De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

De levertijd is 3-6 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items