opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk op gebogen vlak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
194,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Subtiel maar toch eigentijds en stijlvol. Met deze zilveren ring met vingerafdruk weet u zeker dat u een bijzonder en uniek sieraad draagt. De ring van 925 zilver bevat een gebogen vlak wat het sieraad een geheel eigen uitstraling geeft. Door hier de vingerafdruk van een geliefde of dierbare in te laten graveren wordt de ring een zeer persoonlijk aandenken. Ook is het mogelijk een afdruk van een handpalm, babyhandje- of voetje of dierenpoot geschaald in de ring te laten zetten.

Om uw ring te laten graveren met de afdruk kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm en is 6,5mm breed. De afdruk wordt door middel van een laser in het sieraad gegraveerd.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items