opc_loader

Zilveren fijn gedraaid draad armband met ronde bedel

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
124,00

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Het fijn gedraaid draad geeft de armband een elegante uitstraling. De armband heeft een lengte van 17cm en een verstelbaar uiteinde waardoor deze op maximaal 19cm gedragen kan worden. De ronde afdrukbedel heeft een diameter van 8mm. Deze zilveren armband krijgt door het graveren van de afdruk een bijzondere betekenis, als gedenksieraad maar ook als uiting van liefde voor bijvoorbeeld uw partner of kind. Behalve een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een dierenpoot, handpalm of babyhandje of –voetje te laten graveren. 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

 

Levertijd ca. 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: