opc_loader

Zilveren dikke armband met vingerafdruk in sluiting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
284,00

Lengte armband:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Beschrijving

In deze stoere zilveren dikke armband wordt de afdruk van uw geliefde gegraveerd in het bakslot. Zo krijgt deze zilveren armband een bijzondere betekenis, als gedenksieraad maar ook als uiting van liefde voor bijvoorbeeld uw partner of kind. Behalve een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een dierenpoot, handpalm of babyhandje of –voetje te laten graveren. De armband is verkrijgbaar in verschillende lengtes en heeft een breedte van 11,5mm.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd ca. 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: