opc_loader

Edelstaal Ster vingerafdruk hanger

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
79,00

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Beschrijving

Een subtiel edelstalen sieraad voor een grote herinnering. Deze mooie en elegante vingerafdrukhanger in de vorm van een ster vormt een prachtig aandenken aan een geliefde of dierbare. Op de hanger van 1,5 centimeter doorsnede brengen we met behulp van een laser de vingerafdruk van uw keuze aan. Personaliseer de hanger bijvoorbeeld met de vingerafdruk van uw partner of een dierbare die overleden is om de herinnering voor altijd bij u te dragen. Ook het graveren van een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyhandje- of –voetje is mogelijk.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items