opc_loader

RVS SOS plaatarmband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
34,95

Lengte armband:

Gravure:

Lettertype:

Beschrijving

De RVS SOS plaatarmband is uitgevoerd met fijne schakels waardoor deze plaatarmband een stoer maar toch subtiel uiterlijk heeft. Op de plaat is het rode internationale SOS symbool aangebracht zodat hulpverleners direct zien dat deze belangrijke informatie bevat. Alle hulpverleners zoals ambulances, EHBO'ers, politie etcetera zijn extra alert op dragers van SOS armbanden.

U kunt de plaatarmband aan zowel de buiten- als binnenzijde laten graveren om hulpverleners van extra informatie te voorzien omtrent uw medische conditie, allergieën of belangrijke informatie.


Aan de buitenzijde kunt u de plaatarmband latern graveren met 2 tekstregels met elk maximaal 10 tekens, de binnenzijde kan gegraveerd worden met 2 tekstregels met elk maximaal 15 tekens.
De armband is aan de buitenzijde hoogglans afgewerkt en de plaat heeft het formaat 9x35mm. De standaard lengte van deze armband is 21cm.

Indien u de armband in een kortere lengte besteld, zullen wij schakels uit de armband verwijderen. De verwijdere schakels voegen wij toe zodat de lengte van de armband altijd nog aangepast kan worden.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items