opc_loader

Leren armband met afdruk in bakslot

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00

Lengte armband:

Afwerking:

Tekstgravure binnenzijde slot:

Afdruk:

Kleur leer:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Op het bakslot van deze gestikte leren armband wordt de afdruk van uw geliefde gegraveerd met een laser. Het leer van de armband is 7mm breed en de sluiting heeft een afmeting van 16x8,5mm.

Deze vingeradruk armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren leer. De armband is verkrijgbaar in de lengtes 16-23cm. De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 1-2 weken na ontvangst van de afdruk.

* Leer is een natuurproduct, waardoor de kleur van het leer kan afwijken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items