opc_loader

Gouden Design blad hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.279,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Sierlijke design hanger met vingerafdruk in de vorm van een blad. Deze gestileerde hanger is een prachtige, moderne manier om een geliefde of dierbare te gedenken. In de elegante bladvorm graveren we met onze precisie-laser de vingerafdruk van uw keuze. Ook het graveren van 2 vingerafdrukken in de hanger is mogelijk, zo wordt deze bijvoorbeeld een teken van liefde tussen u en uw partner.
Naast vingerafdrukken bestaat ook de mogelijkheid om geschaalde afbeeldingen van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje in de hanger te laten graveren. Alles is mogelijk en dat maakt van deze afdrukhanger een heel persoonlijk sieraad.

De vingerafdrukhanger in bladvorm is 11 bij 18,5 millimeter groot.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig meteen een van de volgende kettingen mee bestellen:

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items