opc_loader

Ring slag 3mm met steen en askamer

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00

Breedte + ringmaat:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Askamer:

Beschrijving

De ring heeft een breedte van 3mm en is voorzien van een steentje van 3mm in het midden van de ring. Op het breedste punt wordt de ring daardoor 9mm breed. U heeft de keuze uit diverse kleuren en afmetingen steentjes. Met een breder steentje wordt het breedste punt uiteraard ook breder.
Aan de binnenzijde is de ring voorzien van een gesloten of open askamer welke voor u gevuld wordt door de goudsmid. De askamer bevindt zich achter de steen. Bij een open askamer is het as aan de binnenzijde van de ring zichtbaar, bij een gesloten askamer ziet u het as niet.
U kunt de ring bestellen in diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm), materialen (zilver, geelgoud, witgoud en roodgoud) en afwerkingen (mat of glanzend).

Na het plaatsen van de bestelling, ontvangt u van ons de instructies over hoe u het as naar ons kunt verzenden op een veilige manier.

U kunt de ring laten voorzien van een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De ring heeft een dikte van 1,5mm. 

Het is ook mogelijk de ring te bestellen met breedte van 5mm of 7mm. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van het as, stof of haar.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items