opc_loader

Ring 5mm met steentje en askamer

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
229,00

Breedte + ringmaat:

Steen:

Gravure:

Askamer:

Beschrijving

De ring heeft een breedte van 5mm en is voorzien van een steentje in het midden van de ring. U heeft de keuze uit diverse steentjes die in pavé zetting worden geplaatst.
Aan de binnenzijde is de ring voorzien van een gesloten askamer maar deze kan ook uitgevoerd worden met een askamer met schroefdopje. De askamer bevindt zich in het dikkere gedeelte van de ring. U kunt de ring bestellen in diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm), materialen (zilver, geelgoud, witgoud en roodgoud) en afwerkingen (mat of glanzend).
Bij een gesloten askamer wordt het as in de armband verwerkt door de goudsmid. Bij een askamer met schroefdopje kunt u het as zelf vullen.

U kunt de hanger zelf vullen door middel van de schroefdop. Indien u wenst dat wij de hanger voor u vullen in de askamer met schroefdopje, dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling, de instructies over hoe het as naar ons verzonden kan worden.
Indien u kiest voor een gesloten askamer dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling, de instructies over hoe het as naar ons verzonden kan worden.

U kunt de ring laten voorzien van een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De ring heeft een dikte van 2,5mm bovenaan en 1,5mm onderaan bij een gesloten askamer. Bij een askamer met schroefdopje is de dikte 3,5mm bovenaan en 2mm onderaan

Het is ook mogelijk de ring te bestellen met breedte van 7mm. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van het as, stof of haar.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items