opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
83,95
Ringmaat:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Rechte hoogglans zilveren ring met vingerafdruk. De vingerafdruk graveren wij met een laser in hoge kwaliteit in het zilver. Deze vingerafdruk ring is verkrijgbaar in de breedtes 5mm, 8mm en 10mm in de ringmaten 15,5 tot en met 23 millimeter.

Standaard graveren wij één vingerafdruk in de ring. Als optionele optie kunt u ook een tweede vingerafdruk in de ring laten graveren, de vingerafdrukken worden dan naast elkaar geplaatst. U heeft tevens de keuze om een persoonlijke tekst te laten graveren aan de binnenzijde van de ring.

Qua vingerafdrukken kunnen wij overweg met alle afdrukken zoals een afdruk van inkt, was, rubber, etc. De instructies voor het aanleveren van de vingerafdruk per post of mail ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Mocht er nog geen afdruk beschikbaar zijn, dan kunt u een afdrukset mee bestellen welke we per post toesturen.

De levertijd van deze ring bedraagt 7 tot 12 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items