opc_loader

Ring 3mm zilver met afdruk in glazen steen en 6 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
299,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

De zilveren ring heeft een breedte van 3mm en is voorzien van een groene glazen steen waarin de afdruk wordt gegraveerd. Aan beide zijden van de glazen steen zijn drie witte zirkonia's geplaatst. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. De glazen steen heeft een afmeting van 8x6mm.

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen in diverse maten (16mm t/m 21mm) en afwerkingen (mat of glanzend). Er zijn ook andere steentjes mogelijk dan de witte zirkonia's. Voor prijzen en kleuren van de steentjes kunt u contact met ons opnemen. 

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: