opc_loader

Bloem vingerafdrukhanger zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
96,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

Kenmerken
Beschrijving

Deze vingerafdrukhanger in de vorm van een bloem is een onwijs mooie manier om uw dierbare of geliefde altijd dichtbij te dragen. Het is namelijk mogelijk de hanger te laten graveren met de afdruk van uw geliefde of dierbare. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de vlindervormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger kan na uw voorkeur mat of glanzend worden afgewerkt en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk 13 mm en 17 mm.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items