opc_loader

Hanger zilver rechthoek met afdruk en ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
72,95
Lengte ketting:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De zilveren rechthoekige hanger heeft een afmeting van 20x30mm. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De hanger kunt u laten graveren aan de achterzijde met een tekst van maximaal 10 tekens per regel (inclusief leestekens en spaties) in een standaard of sierlijk lettertype.

Bij de hanger wordt een dunne ketting geleverd welke beschikbaar is in diverse lengtes. 
De levertijd van de hanger bedraagt 7-12 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items