opc_loader

Hanger rond dubbel los 18mm met afdrukken en ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00
Dikte ketting:
Lengte ketting:
Afdruk:
Beschrijving

De zilveren ronde hangers hebben een afmeting van 18mm. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. Elke hanger is geschikt voor één afdruk. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De hanger kunt u laten graveren aan de achterzijde met een tekst van maximaal 8 tekens (inclusief leestekens en spaties) in een standaard of sierlijk lettertype.

Bij de hanger wordt een dunne schakel ketting geleverd welke beschikbaar is in diverse lengtes en diktes. 
De levertijd van de hanger bedraagt 7-12 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Wenst u dit sieraad met meer afdrukhangers of met maar één afdrukhanger te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: