opc_loader

Hanger rechthoek strip met afdruk en 3 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De rechthoekige hanger heeft een dikte van 2,5mm en is verkrijgbaar in diverse maten. De decoratieve strip die over de hanger loopt is tevens het hangeroog. De strip is voorzien van drie verticale steentjes van 1,5mm, u heeft de keuze uit meerdere kleuren steentjes. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en in maten 11mm, 14mm, 17mm en 20mm.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Goud:

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: