opc_loader

Hanger ovaal met afdruk op bolle steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De ovale hanger met bolle steen, heeft een dikte van 2,5mm en is verkrijgbaar in diverse maten. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser op de steen. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. Voor de bolle steen heeft u de keuze uit: Carneool (roodbruin), Onyx (zwart), Hemaliet (hoogglans donkergrijs). De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en in maten 16x14mm en 22x17mm.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:
Ketting bestellen

Goud: 

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items