opc_loader

Gouden stervormige afdrukhanger met ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
672,00

Lengte ketting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Een vingerafdruk hanger in de vorm van een kruis. Deze kettinghanger kan worden voorzien van een vingerafdruk. Dit kan de vingerafdruk van uw kind zijn, of van uw partner. 
Daarnaast is het ook mogelijk om de afdruk(ken) van een handpalm, babyvoetje of dierenpoot op schaal in de afdrukhanger te laten graveren.

De gouden vingerafdrukhanger heeft afmetingen van 7mm en een dikte van 2,8mm en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items