opc_loader

Gouden hart vingerafdruk hanger

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
253,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

In deze gouden hart vingerafdruk hanger kunt u de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare laten graveren. Ook het laten graveren van een geschaalde afbeelding van een handafdruk, afdruk van een dierenpoot of afdruk van een babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. De gravure brengen wij vakkundig aan met een precisielaser zodat u gegarandeerd een scherpe afbeelding op uw afdrukhanger heeft.

De vingerafdrukhanger in hartvorm is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, namelijk 10,5 mm, 12,5 mm en 15,5 mm. De hanger kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

  

U kunt eenvoudig direct de volgende kettingen meebestellen: 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items