opc_loader

Ronde hanger met vingerafdruk en ketting zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00
Lengte ketting:
Afwerking:
Afdruk:
Kenmerken
Beschrijving

Ronde hanger met vingerafdruk en ketting zilver. Deze subtiele ketting kan worden verwerkt met de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare, hierdoor draagt u deze altijd letterlijk bij uw hart. De afdruk wordt met een laser op de hanger van 12 mm gegraveerd. Ook is het mogelijk een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1 mm breed en kan in twee lengtes geleverd worden, namelijk 42 cm of 45 cm lang. De hanger is 0,9 mm dik.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: