opc_loader

Gouden rechthoekige vingerafdrukhanger

545,00
Ketting meebestellen:
Lengte ketting:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Deze mooie rechthoekige vingerafdrukhanger kan doormiddel van een laser gegraveerd worden met de door u geleverde afdruk. Deze afdruk komt in het midden van de hanger zodat en aan de buitenzijdes nog een stuk van de hanger ongegraveerd blijft. Met deze ketting draagt u uw geliefde of dierbare altijd dichtbij. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de stervormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1mm dik. De ketting is verkrijgbaar in 42 en 45 cm. De hanger zelf heeft een afmeting van 5 x 28 mm.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items