opc_loader

Armband wikkel leer met afdruk op zilveren plaat

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
85,00
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De bruine lederen armband heeft een extra lange band waardoor deze gewikkeld kan worden om de arm. De lederen arnband is voorzien van een zilveren graveerplaat waarop de afdruk wordt gegraveerd met een laser. De graveerplaat heeft een afmeting van 40x22mm. U kunt de armband laten graveren met één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

U kunt de armband verstellen door het gespje te verzetten in de reeds gemaakte gaatjes.

De levertijd is 7-12 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: