opc_loader

Armband wikkel suede klaver met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
66,50
Kleur:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Tekst graveren in binnenzijde:
Beschrijving

De suede armband heeft een extra lange band waardoor deze meerdere malen gewikkeld kan worden om de arm. U kunt de armband laten graveren met één of twee afdrukken in het klavertje vier aan de band. De afmeting van het klavertje is 18mm. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

Het is mogelijk om het klavertje vier aan de achterzijde te laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 8 tekens (inclusief spaties en leestekens) in een standaard of sierlijk lettertype.

De levertijd is 7-12 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

U heeft de keuze uit de volgende kleuren suede:.
Kleuren vingerafdruk armband

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items