opc_loader

Armband slaaf open goud met afdruk en 3 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.566,63
Strak gemeten polsmaat:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Afdruk graveren:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De open gouden slaven armband heeft een dikte van 2mm en wordt voorzien van een afdruk aan de buitenzijde. U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. Op de afdruk worden drie horizontale steentjes geplaatst in pavé zetting. U heeft de keuze uit diverse steentjes.

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De armband is verkrijgbaar met een breedte van 4 of 6mm en is voorzien van een kettinkje met karabijn slot. Aan de binnenzijde kunt u de armband laten graveren met een naam, datum of tekst in een sierlijke of standaard lettertype. 

Voor de afwerking kunt u kiezen uit glanzend of mat. De armband is beschikbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud.

De levertijd is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items