opc_loader

Armband schakel RVS 14mm met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
87,95
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De edelstalen schakelarmband heeft een breedte van 14mm en wordt voorzien van een afdruk aan de buitenzijde van de graveerplaat (14x44mm). U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De armband heeft een lengte van 21cm en 11,5mm brede schakels. U kunt de binnenzijde van de graveerplaat laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd is 1-5 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items