opc_loader

Armband leer zwart 20mm Dacaya Rough Side met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,95
Lettertype:
Lengte armband:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De zwart lederen armband van het merk Dacaya is voorzien van brede leren band van 20mm. Het leer is voorzien van een reliëf. U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De standaard lengte van de armband is 19,5cm en is voorzien van een sluiting met schakels die in elkaar klikken. U maakt de armband open door op de drukknop te duwen.  De lengte van de armband is te verlengen naar 21cm en 22,5cm door extra schakels toe te voegen.

U kunt een schakel laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 20 tekens (inclusief leestekens en spaties). Indien u de gravure van een hartje wenst, geeft u dit in het tekstveld aan als (L). U heeft daarbij de keuze uit de volgende lettertypes:
Armband graveren lettertypes
De levertijd van de armband is 1-5 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: