opc_loader

Armband leer zand 20mm Dacaya Rebel Edge met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
89,95
Lettertype:
Lengte armband:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Kenmerken
Beschrijving

De zandkleurige lederen armband van het merk Dacaya is voorzien van brede leren band, met stiksels, van 20mm. U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De standaard lengte van de armband is 19,5cm en is voorzien van een sluiting met schakels. De lengte van de armband is te verlengen naar 21cm en 22,5cm door extra schakels toe te voegen.

U kunt een schakel laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 20 tekens (inclusief leestekens en spaties). Indien u de gravure van een hartje wenst, geeft u dit in het tekstveld aan als (L). U heeft daarbij de keuze uit de volgende lettertypes:
Armband graveren lettertypes
De levertijd van de armband is 1-5 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: