opc_loader

Koppel ringen RVS met vingerafdruk en 3 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
411,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

De set koppel ringen bestaat uit twee stalen ringen, verkrijgbaar met een breedte naar keuze van: 4, 6, 8 of 10mm.
De RVS ringen zijn verkrijgbaar met een matte of glanzende afwerking.
U kunt de damesring laten voorzien van drie steentjes van 1,5mm in pavé zetting en u heeft daarbij de keuze uit: zirkonia wit, zirkonia zwart, saffier, rookkwarts, robijn, diamant of diamant zwart. De steentjes worden horizontaal in het midden van de afdruk geplaatst. 

De vingerafdruk wordt bij beide ringen aan de buitenzijde gegraveerd. De binnenzijde kunt u laten voorzien van een tekst, naam of datum in een sierlijke (schrijf)letter of standaard (blok) letter.

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De ringen zijn verkrijgbaar in ringmaten 16mm t/m 21,5mm. De ringen zijn ook mogelijk in materiaal Titanium.

De levertijd van de ringen inclusief gravures bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de vingerafdruk.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: