opc_loader

Armband leer gevlochten 14mm met askamer

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
124,00
Lengte armband:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Vullen sieraad:
Kleur leer:
Kleur slot:
Beschrijving

De armband heeft een gevlochten lederen band en is voorzien van een askamer met schroefdopje aan de achterzijde van de sluiting.
Door de verschillende opties maakt u het assieraad helemaal naar wens en smaak. U kunt het materiaal van de sluiting bepalen, de afwerking van de sluiting, de kleur van het leer en de lengte van de armband. Tevens kunt u de binnenzijde van de sluiting laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 12 tekens (inclusief spaties en leestekens) in een standaard of sierlijk lettertype.

U kunt de hanger zelf vullen door middel van de schroefdop. Indien u wenst dat wij de hanger voor u vullen, dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling, de instructies over hoe het as naar ons verzonden kan worden.

De leren asarmband is 14 millimeter breed en verkrijgbaar in de lengte 16 tot 22 centimeter. Om te bepalen welke maat voor u geschikt is meet u de pols ter hoogte van de knokkel van het polsgewricht:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

De levertijd van de armband is 2-4 weken.

Het leer van deze as armband is verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Kleuren leer as armbanden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items